157
Blog

Moller's Blog

Ana Sayfa > Balık Nasıl Muhafaza Edilir?

Yazar :

Balık Nasıl Muhafaza Edilir?

Balık Nasıl Muhafaza Edilir?

Balık satın alındıktan sonra uygun koşullarda muhafaza edilmezse sağlık açısından riskli sonuçlar doğurabilir. Bu nedenle her balık bol bulunduğu mevsimde tüketilmelidir. Taze balıklar 200C’de en fazla 24 saat bekletilmeli, pulları ve içi temizlendikten sonra buzdolabına konulmalı, en fazla 1-2 gün bekletilmelidir. Dondurucuya konulmadan önce etinin diri kalması için balıklar tuzlanmalı ve en fazla 3-6 ay muhafaza edilmelidir.

Bir Öneri : Taze Balık Nasıl Ayırt Edilir?


Diğer Blog Yazıları
/Media/Uploads/beslenme-ile-alinan-yaglar.png
19
Eyl
Möller's Omega-3 Blog

Kinoanın faydaları

<div class="nd-article"><h1 class="nd-article__title">Kinoanın Faydaları&nbsp;</h1><p class="nd-article__spot">Kinoanın&

Yazar: Ferhat MISIRLI Devamını Oku
Devamını Oku
/Media/Uploads/shutterstock_92515687-800x400.jpg
15
Eyl
Möller's Omega-3 Blog

Tuzda Kalkan Tarifi

<h1>Kalkan Balığı Hakkında Her Şey</h1><p>Yassı şekli ve enfes lezzetiyle bir&ccedil;ok hayranı olan kalkan balığı yakla

Yazar: Möller's Editör Devamını Oku
Devamını Oku
/Media/Uploads/beslenme-ile-alinan-yaglar.jpg
12
Eyl
Möller's Omega-3 Blog

Beslenme İle Alınan Yağlar

<h1><strong>BESLENME İLE ALINAN YAĞLAR</strong></h1><p>Yağlar, beslenmemizin &ouml;nemli bir par&ccedil;asıdır ve karbon

Yazar: Möller's Editör Devamını Oku
Devamını Oku
Sorularınızı whatsapp üzerinden bize iletebilirsiniz. WhatsApp